Helseinstitusjoner

Filtvet helsetun

Filtvet helsetun

Filtvet helsetun er spesifisert på eldre omsorg og langtidsopphold for de eldre. Vi tilbyr mat og stell med oppfølging av helsepersonell. Her kan de eldre bli passet på når de ikke har muligheten til å gjøre det selv. Filtvet Helsetun har fine og beroligende gressplener rundt bygget for de boende der.

Klokkarstua helsetun

Klokkarstua helsetun

Klokkarstua Helsetun er kommunens eneste sykehjem og vi har tilbud som; Langtidsopphold, Korttidsopphold, Avlastningsopphold og Hospicerom.
Sykehjemmet er for dem som har behov for stort pleie og omsorg som; Ikke trenger sykehusopphold, Har sterkt svekket allmenntilstand i forbindelse med sykdom, Trenger en korttidsopphold etter utskriving av sykehuset før hjemreise og Har alvorlig skade.
Sætre helsesenter

Sætre helsesenter

Sætre helsesenter er en fullverdig allmennpraksis med 2 allmenpraktiske leger. Våre tjenester omfatter for eksempel; Fjerning av føflekker og småkirurgi, skadebehandling, svangerskapskontroll og gynekologiske undersøkelser og kreftprøvetaking.
Tofte bibliotek og helsebygg

Tofte bibliotek og helsebygg

I første etasje så finner vi legesenteret. Her har man muligheter for å få legesjekker og timer med fastleger som jobber her.