Barnehage

Doktorgården

Doktorgården

Barnehagen er Kommunal og ligger med flott utsikt til sjøen på Tofte sentrum med nær tilknytning til strand og skog. Barnehagen har plass til 60 barn i alderen 1-6 år, og har felles leder med Gulspurven barnehage.
Folkestad Barnehage

Folkestad Barnehage

Folkestad barnehage er en kommunal barnehage som ligger tett inntil Folkestad skole og er organisert som et oppvekstsenter. Barnehagen har i dag 14 barn og 5 ansatte fordelt på 2 avdelinger, en småbarnsavdeling og en avdeling for barn mellom 3 og 5 år. Barnehagen har en god beliggenhet med skog som nærmeste nabo, som blir brukt til mye aktiviteter både på sommerstid og vinterstid.
Gulspurven

Gulspurven

Barnehagen er kommunal og ligger i Røedsfeltet på Filtvet. Barnehagen har plass til ca. 35 barn i alderen 1-6 år, har felles leder med Doktorgården. Gulspurven barnehage ligger tett med skog og sjø noe som man bruker til aktiviteter.
Hestehoven

Hestehoven

Barnehagen er kommunal og ligger landlig til med skogen og turterreng lett tilgjengelig. Vi er nærmeste nabo av Huringen idrettsforening og har rask tilgang til gressbane, kunstgressbane og ball-binge hele året. På vinterstid har vi tilgjengelig ferdig kjørte skiløyper og akebakker. Barnehagen har kapasitet til ca. 36 barn i alderen 1-6 år.
Slingrebekken

Slingrebekken

Slingrebekken er en kommunal barnehage som ligger i Slingrebekk feltet. Den er fint plassert med skogen og mark som nabo og er brukt flittig til turer og aktiviteter. Barnehagen har plass til ca. 85 barn i alderen 1-6 år. Barnehagen er oppdelt i der fem-åringer blir satt til tidlig lese- og skriveopplæring.